10jaar

Over ons

Wie zijn wij?
Hosting Fun is een klein, flexibel en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.
Open communicatie en een goed klantencontact is bij ons dan ook zeer belangrijk.

Homepage, website, foto's, hobby, domeinnaam? De ideale oplossing vindt u bij ons!
Voor elke klant kunnen wij tevens op maat gesneden webhosting aanbieden. Wij bekijken samen met u, waar u, uw vereniging of uw bedrijf behoefte aan heeft.
Aarzelt u daarom niet om contact met ons op te nemen, indien u geïnteresseerd bent in een voor u op maat gesneden zakelijk pakket. Wij helpen u graag verder.

Waarom kiest u voor ons?

  1. Veiligheid! Een belangrijk issue wat niet vergeten mag worden. U zou niet graag willen dat andere klanten op dezelfde server, uw gegevens kunnen uitlezen van bijvoorbeeld het configuratiebestand van uw webshop. Of dat de eigenaar van de server (waar webhostingbedrijven vaak de server huren), altijd hetzelfde root (administrator) wachtwoord gebruikt op de server. Het zijn maar enkele voorbeelden die helaas vaker voorkomen dan u lief is. Wij zorgen dat u daar niet wakker over hoeft te liggen.

  2. Advies! Elke klant, zowel particulier als zakelijk bieden wij de mogelijkheid ons te benaderen voor een advies betreffende pakketkeuze of een maatpakket.

  3. Eenvoud! We bieden elke klant toegang tot ons klantvriendelijk Nederlandstalig controlepaneel voor eenvoudig beheer van uw account.

  4. Support! Zowel voor vragen alsook voor andere evt. problemen is er een ingebouwd ticketsysteem. Dat is een helpdesksysteem waar d.m.v. een ticket elke klant volgens het first-in-first-out principe geholpen zal worden.

  5. Bereikbaarheid! U kunt u ons altijd per email bereiken, waarbij elke e-mail over het algemeen binnen enkele uren beantwoord wordt (m.u.v. vakantieperiodes). Per telefoon kan men ons ook bereiken, dit nummer is terug te vinden op onze correspondentie en facturen. Wij zijn over het algemeen ook na 17.00 uur bereikbaar!
Privacy
Bij ons is uw privacy in goede handen. Natuurlijk zullen wij van onze klanten bepaalde gegevens nodig hebben om de hosting en support aan u te kunnen bieden.
Wij gaan echter zeer zorgvuldig met uw gegevens om en wij zullen deze ook niet aan derden verstrekken.
Indien u de volledige tekst van ons juridisch statement en onze privacyverklaring wilt lezen kunt u dat op https://www.hostingfun.nl/juridisch.php doen of door hier te klikken.

Pakket basic

Linux Hosting
Ruimte: 1000 MB
Dataverkeer: 10 GB
» Meer info

pakket big fun

Linux Hosting
Ruimte: 6000 MB
Dataverkeer: 40 GB
» Meer info

onze partners

Paiano multimedia vormgeving

DirectAdmin

MySQL

Valide CSS!