Over ons

Wie zijn wij?
Hosting Fun is een klein, flexibel en dynamisch familiebedrijf waar klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.
Open communicatie en een goed klantencontact is bij ons dan ook zeer belangrijk.

Particulieren
Ondanks dat ook wij graag willen verdienen en ons bedrijf rendabel maken, willen wij dat wel met tevreden klanten doen. Daarom zullen wij er ook niet voor terugschrikken u een goedkoper pakket te adviseren, als blijkt dat u een duurder pakket gekozen heeft, hetgeen feitelijk niet bij uw verbruik past.
U kunt later altijd nog eenvoudig overstappen naar een uitgebreider pakket. Homepage, website, foto's, hobby? De ideale oplossing vindt u bij ons!

Bedrijven
Natuurlijk geldt het voorgaande ook voor bedrijven, zeker voor starters, in deze voor hun nieuwe wereld van zaken doen.
Ook voor bedrijven kunnen wij op maat gesneden webhosting aanbieden. Wij bekijken samen met u, waar u of uw bedrijf behoefte aan heeft.
Aarzelt u derhalve niet om contact met ons op te nemen indien u geïnteresseerd bent in een voor u op maat gesneden zakelijk pakket. Wij helpen u graag verder.

Waarom kiest u voor ons?

  1. Veiligheid! Een belangrijk issue wat niet vergeten mag worden. U zou niet graag willen dat andere klanten op dezelfde server, uw gegevens kunnen uitlezen van bijvoorbeeld het configuratiebestand van uw webshop. Of dat de eigenaar van de server (waar webhostingbedrijven vaak de server huren), altijd hetzelfde root (administrator) wachtwoord gebruikt op de server. Het zijn maar enkele voorbeelden die helaas vaker voorkomen dan u lief is. Wij zorgen dat u daar niet wakker over hoeft te liggen.
  2. Advies! Elke klant, zowel particulier als zakelijk bieden wij de mogelijkheid ons te benaderen voor een advies betreffende pakketkeuze of een maatpakket.
  3. Eenvoud! We bieden elke klant toegang tot ons klantvriendelijk Nederlandstalig controlepaneel voor eenvoudig beheer van uw account.
  4. Support! Zowel voor vragen alsook voor andere evt. problemen is er een ingebouwd ticketsysteem. Dat is een helpdesksysteem waar d.m.v. een ticket elke klant volgens het first-in-first-out principe geholpen zal worden.
  5. Bereikbaarheid! U kunt u ons altijd per email bereiken, waarbij wij u kunnen garanderen dat elke email binnen 48 uur beantwoord wordt, over het algemeen zelfs binnen 24 uur of sneller (m.u.v. vakantieperiodes). Per telefoon kan men ons ook bereiken, dit nummer is terug te vinden op onze correspondentie en facturen. Wij zijn over het algemeen ook na 17.00 uur bereikbaar!
Privacy
Bij ons is uw privacy in goede handen. Natuurlijk zullen wij van onze klanten bepaalde gegevens nodig hebben om de hosting en support aan u te kunnen bieden.
Wij gaan echter zeer zorgvuldig met uw gegevens om en wij zullen deze ook niet aan derden verstrekken.
Indien u de volledige tekst van ons juridisch statement en onze privacyverklaring wilt lezen kunt u dat op http://www.hostingfun.nl/juridisch.php doen of door hier te klikken.

Pakket basic

Linux Hosting
Ruimte: 1000 MB
Dataverkeer: 10 GB
» Meer info

pakket big fun

Linux Hosting
Ruimte: 5000 MB
Dataverkeer: 40 GB
» Meer info

onze partners

Paiano multimedia vormgeving

DirectAdmin

MySQL